loftbricks.ro

Caramida aparenta si accesorii

Impermeabilizarea caramizii

Prelungeste durata de viata a caramizii cu Brick Protect.

Recomandam cu mare incredere solutia de impermeabilizare Brick Protect! Ciclurile repetate de umezeala, urmate de inghet-dezghet, slabesc stuctura caramizii afectand-o pe termen lung. Aplicarea solutiei de impermebilizare Brick Protect, protejeaza caramida impotriva umiditatii, asigurandu-i o viata prelungita, imbunatateste calitatea de izolare termica si fonica, etc. Prin respingerea apei, caramida e protejata si impotriva muschilor, care cresc in conditii de umezeala si umbra (in special la fatadele cu orientare nordica)

Aplicarea solutiei de impermeabilzare este simpla si rapida. Se poate aplica cu ajutorul unui trafalet, bidinea sau cu un pulverizator. Atentie! solutia se aplica in 2 straturi, umed pe umed (la 10-20 minute dupa aplicarea primului strat, se aplica si urmatorul) Daca primul strat se usuca, al doilea strat va fi aproape imposibil de aplicat pentru ca e respins de primul strat. Se aplica la finalul lucrarii, dupa ce caramida este rostuita, se aplica inclusiv pe rosturile caramizii. Usile, geamurile, profilele metalice se acopera inainte de impermebilizare.

Gasiti produsul in sectiunea Shop, sau click aici: https://loftbricks.ro/product/brick-protect-solutie-de-impermeabilizare-caramida-aparenta

Adaugă un comentariu sau spune-ne părerea ta!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RO